HAY ABOUT A LOUNGE AAL 03 OTTOMAN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
About An Ottoman is ontworpen als metgezel voor beide versies van About A Lounge Chair, maar de voetenbank heeft zo'n sterke visuele expressie dat hij gemakkelijk alleen kan staan als een extra stoel. In lijn met de rest van de serie is About An Ottoman i

Lees meer
€365,00
INCLUSIEF BTW

HAY ABOUT A LOUNGE AAL 03 OTTOMAN

HAY AAL 03 OTTOMAN.

Ontwerp van Hee Welling.

De About-serie is de meest veelzijdige meubelserie van HAY. Het begon met een stoel en groeide uit tot een serie met vrijwel onbeperkt potentieel.

Met de About-serie heeft Hee Welling bewezen dat één sterk idee een schat aan ontwikkelingsmogelijkheden kan bieden. Tegenwoordig omvat de serie eet- en vergaderstoelen, bureaustoelen, barkrukken, fauteuils, tafels, een dus dit voetenbankje / krukje.

De About-serie is een echte pragmaticus reeks, in staat om op te gaan in of op te vallen, afhankelijk van de doelstelling die er mee beoogd wordt.Dramatiseer het silhouet met zwaardere bekleding of kies voor subtielere materialen en kleuren. De vele opties voor kleur, bekleding en frame zijn een bijzonder sterk kenmerk waarmee u het ontwerp kunt aanpassen zonder het basisconcept in gevaar te brengen.

Afmetingen: B 66 x D 50 x H 32 cm. Zithoogte 32 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen