HAY AAC 24 BUREAUSTOEL OP WIELTJES

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De About A Chair AAC24 bureaustoel van Hay combineert een comfortabele stoel met een zwenkwiel basis met een mooi gestroomlijnde zitting. Combineer deze praktische stoel met een bureau thuis of op het werk.

Lees meer
€359,00
INCLUSIEF BTW

HAY AAC 24 BUREAUSTOEL OP WIELTJES

Ontwerp van Hee Welling.

De (bureau stoel)About A Chair AAC24 van Hay combineert een draaibare zwenkwiel basis met een gestroomlijnde zitting. Dit ontwerp kwam tot stand door nauwe samenwerking tussen ontwerper Hee Welling en HAY, is een collectie geworden van uitzonderlijke eenvoud en combineerbaarheid.

Met de About A Chair collectie wilde Welling een nieuw niveau bereiken in de combinatie van vorm, functie, comfort, detail en esthetiek. Het idee achter de collectie was om een stoel te ontwikkelen die goed werkt rond de eettafel, rond een vergadertafel, maar ook in een restaurant, cafetaria of op kantoor. Door het eenvoud van de AAC collectie zijn de stoelen te combineren met vele soorten meubels en interieurs.

Kleur:Wit
Breedte: 59 cm. Diepte:52 cm. Hoogte:79 cm.
Zithoogte: 46 cm.
Materiaal: Polypropyleen, gegoten aluminium, rubber.

Over de ontwerper:

Hee Welling is een Deense ontwerper die in 2003 afstudeerde als ontwerper aan de Deense Design School in Kopenhagen, gespecialiseerd in product- en meubeldesign. De ontwerpen van Hee Welling zijn diep geworteld in de Scandinavische ontwerp traditie, wat duidelijk blijkt uit zijn eenvoudige, functionele en verfijnde ontwerpen. Vorm en functie zijn de twee belangrijke richtlijnen in zijn werken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen