HAY AAC 52 STOEL 5 WIELEN M. GASLIFT

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De meest comfortabele Hay "about a chair" variant is deze AAS 52 bureaustoel, een makkelijke verstelbare stoel met 5 wielen en gaslift wat de stoel heel ideaal maakt voor een werkplek aan huis of voor gebruik op het kantoor.

Lees meer
€495,00
INCLUSIEF BTW

HAY AAC 52 STOEL 5 WIELEN M. GASLIFT

HAY AAC 52 STOEL + SWIVEL 5 VOET + GASLIFT

De HAY About A Chair AAC 52 stoel is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Hee Welling en HAY. Het idee was het ontwerpen van een stoel met een opvallende eenvoud. Hierdoor is er een serie ontstaan waardoor er onderling gewisseld kon worden in onderstellen, zittingen en bekleding. 'About a Chair' betekent letterlijk 'Er was eens een stoel'!

Door zijn multifunctionele karakter, is de stoel voor elke ruimte en interieur toepasbaar en zal de stoel een herkenbare design statement zijn in het interieur. De HAY About a Chair AAC 52 is in hoogte verstelbaar!

De kuip is gemaakt van een polypropyleen en is verkrijgbaar in het zwart of wit. Het verstelbare onderstel is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in drie varianten. U kunt kiezen voor een gepolijst aluminium onderstel of een aluminium onderstel met een witte of een met zwarte poedercoating. U heeft on-line de keuze uit vijf varianten waarvan er vier met een ingebouwd zitkussen. 

Afmetingen:  B6 9 x D 69 x H 74-78 cm.  - Zit hoogte: H 42-55 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen