HAY AAC 27 SOFT STOEL - TUBE BASIS

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De Hay AAC 27 soft stoel van Hee Welling met een modern powder coated zwart buisframe in staal komt nu ook met de bekleding los gespannen en meer zachte vulling aangebracht op de rug en zitschaal.

Lees meer
€449,00
INCLUSIEF BTW

HAY AAC 27 SOFT STOEL - TUBE BASIS

HAY AAC 27 SOFT STOEL TUBE BASIS.

De HAY's AAC 27 soft is een ontwerp van Hee Welling.

AAC27 heeft een basis van 4 stalen poten in gepolijst chrome en in powder coated staal. De kuip van de stoel komt in veel verschillende kleur varianten waar u uit kan kiezen.

Deze eetkamerstoel maakt deel uit van de uitgebreide About A Chair (AAC) collectie. De stoel is zeer comfortabel en geschikt om te gebruiken in uw eetkamer of in een lunch- en kantoorruimte.

De afmetingen zijn: W 59 x D 52 x H 79 cm, met een zithoogte van 46 cm.

Het About a Chair AAC 27 ontwerp straalt de functionele eenvoud uit die kenmerkend is voor deze hele serie. De solide schaal bestaat uit een gebogen rug met armleuningen in polypropyleen, biedt uitstekende comfort en een zacht, uniform silhouet, terwijl de vierbenige gebogen stalen buisbasis de minimalistische uitdrukking versterkt en optimale duurzaamheid garandeert.

Deze multifunctionele stoel is verkrijgbaar in een breed scala aan kuip - kleuren en basisafwerkingen voor het onderstel, evenals optionele bekleding voor de voorkant van de stoel of een AAC26 vast zitkussen. Kortom de AAC 27 stoel is geschikt voor gebruik thuis of voor gebruik in publieke ruimtes. 

Over de Hay About a Chair collectie:

De About-serie is de meest veelzijdige meubelserie van HAY. Het begon met een stoel en groeide uit tot een serie met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Met de About-serie heeft Hee Welling bewezen dat een enkel sterk idee een schat aan ontwikkelingsopties kan bevatten. Tegenwoordig omvat de serie eet- en vergaderstoelen, bureaustoelen, barkrukken, ligstoelen, tafels, een voetenbank en, als laatste toevoeging, een bank, en het is even perfect voor privé- en openbare instellingen.

De About-serie is een echte pragmaticus, in staat om op te gaan in of op te vallen, afhankelijk van de toegewezen taak. Dramatiseer het silhouet met zwaardere bekleding, of kies voor subtielere materialen en kleuren. De vele kleuren, bekleding en frame-opties zijn een bijzonder sterke functie waarmee u het ontwerp kunt aanpassen zonder het basisconcept in gevaar te brengen.

About a Chair heeft een open frame-constructie van gebogen staal die het intuïtieve ontwerp extra licht maakt. De schaal is tegelijkertijd rond en rechtopstaand en combineert een hoog zitcomfort met een uitnodigende uitdrukking. Het open frame is verkrijgbaar in roestvrij staal, evenals een zwarte of witte poedercoating, waarmee u contrastrijke kleurencombinaties van frame en zitting kunt ontwerpen. De vele mogelijke combinaties van frame, schaal en kleuren maken van About a Chair een ultra-flexibele en veelzijdige stoel die individualiteit viert.

HEE WELLING DESIGNER

Hee Welling is een Deense meubelontwerper die in 2003 zijn eigen studio in Kopenhagen oprichtte. Welling heeft een aantal ontwerp prijzen ontvangen, waaronder de Bo Bedre Award (Denemarken), Good Design Award (VS) en is genomineerd als de Deense ontwerper van het jaar in zowel 2013 als 2014. Welling is de zoon van een meubelmaker en zijn fascinatie voor productietechnieken, materialen en machines werd als kind ontslagen. Hij studeerde vervolgens aan de Universiteit voor Kunst en Vormgeving in Helsinki en behaalde zijn masterdiploma in meubeldesign aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten (waar hij nu ook docent ontwerpen is).

Zijn ontwerp ethos is gericht op het idee om technisch bereide producten te maken die een breed publiek kunnen bereiken. Zijn werk wordt gekenmerkt door een groot gevoel voor verhoudingen en stil elegant uiterlijk. Voor HAY heeft Welling de About A-serie en de Hee Chair, Lounge Chair en Bar Stool ontworpen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
})(document);