HAY AAC 22 ECO STOEL, EIKEN VOET

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
Hee Welling heeft met deze ECO stoel een nieuw ontwerp-niveau gecreëerd een comfortabele stoel met een high-end ontwerp. De eiken voet is behandelt in water gedragen lak en de zitschaal is van recyclede polypropyleen.

Lees meer
€259,00
INCLUSIEF BTW

HAY AAC 22 ECO STOEL, EIKEN VOET

HAY AAC 22 ECO STOEL - EIKEN VOET - ECO ZWARTE KUIP.

Ontwerp van Hee Welling.

Deze stoel van het Deense Hay uit de ‘About A’-serie is, zoals alle uitvoeringen in deze collectie, verkrijgbaar in een diversiteit aan modellen. Het doel van de About A Chair AAC 22 ECO was de iconische AAC 22 stoel van HAY na te maken vanuit een duurzamer perspectief.

Het zitvlak bestaat uit gerecycleerd plastic om de functionele eenvoud te behouden die kenmerkend is voor deze hele serie. De AAC 22 stoel heeft een groot zitcomfort door de gebogen rugleuning, terwijl het symmetrisch houten onderstel een tijdloze en klassieke uitdrukking toevoegt.

Deze houten basis met ronde poten zorgt voor stabiliteit en een langere levensduur. De gerecycleerde stoel is verkrijgbaar in eco-zwart en de basis is verkrijgbaar in FSC-gecertificeerd eikenhout met een lak op waterbasis. De stoel heeft een EU Ecolabel als teken van milieuvriendelijkheid, De About a Chair AAC12 ECO stoel met gelakt onderstel zwart van HAY is ook als barkruk en AAC22 model verkrijgbaar.

De afmetingen van de stoelbedragen 59 centimeter in breedte, 79 centimeter in hoogte een 52 centimeter in diepte. De zithoogte is 46 centimeter.

De About A-serie bestaat uit lounge stoelen, eetkamerstoelen, barkrukken en tafels. Deze AAC 12 stoel is naast de variant met een mat gelakt eikenhouten onderstel tevens verkrijgbaar met een naturel gelakt eikenhouten onderstel, een gezeept eikenhouten onderstel en een zwart gebeitst eikenhouten onderstel. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen