HAY AAC 12 ECO STOEL, EIKEN VOET

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
Hee Welling heeft met deze ECO stoel een nieuw ontwerp-niveau gecreëerd met deze comfortabele stoel van een high-end eind resultaat. De stoel is duurzaam gemaakt van gerecyclede polypropyleen voor de zitschaal en de voet heeft een water gedragen lak afwe

Lees meer
€229,00
INCLUSIEF BTW

HAY AAC 12 ECO STOEL, EIKEN VOET

HAY ABOUT A CHAIR AAC 12 ECO STOEL,

Ontwerp van Hee Welling.

Deze stoel van het Deense Hay uit de ‘About A’-serie is, zoals alle uitvoeringen in deze collectie, verkrijgbaar in een diversiteit aan modellen. Het doel van de About A Chair AAC 12 ECO was de iconische AAC 12 stoel van HAY na te maken vanuit een duurzamer perspectief.

Het zitvlak bestaat uit gerecycleerd plastic om de functionele eenvoud te behouden die kenmerkend is voor deze hele serie. De AAC 12 stoel heeft een groot zitcomfort door de gebogen rugleuning, terwijl het symmetrisch houten onderstel een tijdloze en klassieke uitdrukking toevoegt. Deze houten basis met ronde poten zorgt voor stabiliteit en een langere levensduur.

De gerecycleerde stoel is verkrijgbaar in eco-zwart en de basis is verkrijgbaar in FSC-gecertificeerd eikenhout met een lak op waterbasis. De stoel heeft een EU Ecolabel als teken van milieuvriendelijkheid, De About a Chair AAC12 ECO stoel met gelakt onderstel zwart van HAY is ook als barkruk en AAC22 model verkrijgbaar.

De afmetingen van de stoelbedragen 51 centimeter in breedte, 78.5 centimeter in hoogte een 50.5 centimeter in diepte. De zithoogte is 46 centimeter.

De About A-serie bestaat uit lounge stoelen, eetkamerstoelen, barkrukken en tafels. Deze AAC 12 stoel is naast de variant met een mat gelakt eikenhouten onderstel tevens verkrijgbaar met een naturel gelakt eikenhouten onderstel, een gezeept eikenhouten onderstel en een zwart gebeitst eikenhouten onderstel. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen