MENU Hashira wandlamp linnen

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De tijdloze Menu Hashira lamp is een moderne, Scandinavische interpretatie op de traditionele Japanse rijstpapier lantaarn. Het resultaat is een elegante textiel wandlamp die veel sfeerlicht geeft.

Lees meer
€185,00
INCLUSIEF BTW

MENU Hashira wandlamp linnen

Menu Hashira wandlamp.

De Hashira is een ontwerp van Norm Architects voor Menu. Deze textiele lampen serie, die hun naam ontlenen aan het Japanse woord voor kolom of pilaar, vullen de kamer/hal/gang met een gezellig omgevingslicht,De lamp is een moderne, Scandinavische interpretatie van de traditionele Japanse rijstlantaarn.

De lamp heeft een kap die handgemaakte met een beigekleurig textiel. Zodoende voorziet de lamp in een zeer sfeervol diffuus omgevingslicht. In de kap is een strakke stalen belijning verwerkt die het textiel op zijn plek houdt en tegelijkertijd een grafisch effect aan de lamp toevoegt.

Deze perfect uitgebalanceerde licht werkt goed in zowel klassieke als een eigentijdse omgeving , op zichzelf of in een cluster, zowel bij uw thuis of in commerciële ruimtes.

De Hashira Cluster wandlamp is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen (maak uw keuze in de onderstaande opties) en maakt deel uit van een collectie met tafel-, vloer- en hanglampen.

Materiaal:Gepoedercoat staal, linnen, polystyreen
Kleur:linnen
Afmetingen: Diepte 13 cm Diameter 10 cm Hoogte 30 cm
Lichtbron:4W LED (wordt meegeleverd)
Kleurtemperatuur:2.700 K
Snoer:200 cm zwart ,met een geïntegreerde schakelaar.

Over de ontwerpers:

Norm Architects is a dynamic design duo composed by the Danish architects Kasper Rønn (b. 1976) and Jonas Bjerre-Poulsen (b. 1976), both graduates of the Royal Danish Academy of fine Arts in Copenhagen. Being true modernists, they believe in design where the focus is in meeting a real need instead of creating one, and this reflects from their work as architects as well as industrial designers.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);