VITRA HAL STUDIO BUREAUSTOEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De moderne en minimalistische Vitra Hal Ply bureaustoel bestaat uit een duurzame zitting van polypropyleen en een solide aluminium frame afgewerkt met een basic dark poedercoating op 5 wielen.

Lees meer
€395,00
INCLUSIEF BTW

VITRA HAL STUDIO BUREAUSTOEL

Vitra Hal Studio Bureaustoel.

De Vitra Hal studio is gemaakt door Jasper Morrison voor het toonaangevende Zwitserse meubelbedrijf Vitra.

De Hal Studio Bureaustoel van Jasper Morrison heeft een zitvlak die is  vervaardigd uit polypropyleen en een onderstel van aluminium, afgewerkt met een donkeren poedercoating. Deze in hoogte verstelbare bureaustoel is voorzien van doelmatige zachte zwenkwielen, geschikt voor harde vloeren.

Op aanvraag kan de stoel ook voorzien worden van harde wielen, geschikt voor zachte vloeren. Dat het onderstel bovendien draaibaar is en de stoel een schokabsorberende zitting heeft, draagt hier alleen maar aan bij.

De Hal studio bureaustoel is verkrijgbaar in basis zwart, wit, klimop, ijsgrijs, baksteen, warm grijs, chocolade en oranje. De Hal Studio Bureaustoel is een kantoorstoel die perfect is voor ieder (thuis)kantoor!

Afmetingen van de bureaustoel zijn 47 centimeter breed en 49 centimeter diep. De hoogte van de stoel varieert van minimaal 74 centimeter - met zithoogte 37.5 centimeter - tot maximaal 86 centimeter in hoogte - met zithoogte 49 centimeter. De diameter van het onderstel bedraagt 73 centimeter.

Over de ontwerper:

Jasper Morrison woont en werkt in Londen en Tokio. Zijn ontwerpen drukken de ‘supernormale’ designfilosofie uit en gaan niet op zoek naar ongewone, buitenissige resultaten. Vaak blaast hij beproefde oplossingen nieuw leven in door ze opnieuw te interpreteren, te ontwikkelen en te verfijnen. Hij werkt regelmatig met Vitra samen sinds 1989.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen