GUBI Wonder 3 zits bank met ottoman

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De kussens geven de Gubi Wonder bank een opmerkelijke vorm die uitnodigt tot zitten, een uitzonderlijk comfort, en een praktische kant, de kussens blijven perfect op hun plaats.  

Lees meer
€8.999,00
INCLUSIEF BTW

GUBI Wonder 3 zits bank met ottoman

WONDER SOFA MODULAR ZITBANK.

De Gubi Wonder modulaire bank is gemaakt door de ontwerpers Henriksen en Bundgaard Rützou van Space Copenhagen. Originaliteit, nieuwsgierigheid en dualiteit zijn een integraal onderdeel van hun werk en de Wonder-bank vertoont al deze kenmerken.

Een klassieke look gecombineerd met een buitengewone rugleuning gemaakt van alleen kussens, in plaats van deze tegen de rugleuning te plaatsen zijn ze er nu letterlijk overheen gevouwen. Ze geven wonder bank een opmerkelijke vorm die uitnodigt tot ontspannen zittenen een uitzonderlijk zitcomfort en praktische kant is dat de kussens perfect op hun plaats blijven.

Afmetingen: 280 x 185 cm.

De bank is verkrijgbaar is een breed kleuren skala van stofferingen en leer soorten van Kvadrat, Gabriel, Backhausen, Ca-Mo, Sorensen.

  

♠-artikel wordt Full Service bij u bezorgt.

Space Copenhagen:

Space Copenhagen heeft spraakmakende meubelstukken gemaakt voor enkele van 's werelds toonaangevende fabrikanten, zoals GUBI, Stellar Works, Fredericia Furniture, & Tradition en Mater. Bovendien doet Space Copenhagen vaak complete high-end interieurs op internationaal niveau, onder meer hun bekroonde ontwerp voor het 11 Howard hotel in New York, The Stratford opening in London Spring 2019, het restaurants Geranium en de eerste Noma in Kopenhagen. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);