GUBI VIOLIN EETKAMERSTOEL - GESTOFFEERD

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De Gubi Violin Chair is een ingetogen eetkamerstoel met een halve armleuning die het vakmanschap en de creativiteit van GamFratesi weerspiegelt.

Lees meer
€738,00
INCLUSIEF BTW

GUBI VIOLIN EETKAMERSTOEL - GESTOFFEERD

Gubi Violin Eetkamerstoel - gestoffeerd - voet mat zwart.

Bij het ontwerpen van de Gubi Violin Chair wilde Gam-Fratesi de archetypische vorm van een stoel distilleren tot zijn puurste verschijning, zonder dat deze het typische karakter van de ontwerper verliest, waarvoor deze beroemd is geworden.

De naam violin verwijst naar de twee parallelle lijnen die zich uitstrekken van de rugleuning tot aan de  horizontale balk onder de stoel, en doet denken aan twee parallelle snaren op een viool of zelfs een stemvork. Het waren deze twee lijnen, in de vorm van twee potloodstrepen op de allereerste schets, die de eerste vonk van inspiratie vormden voor het ontwerp. 

Deze volumineuze volledig gestoffeerde versie biedt extra comfort.

Materiaal: mat zwart poeder gelakt staal, rugleuning geolied walnoot, geolied eiken of gestoffeerd.

Bekleding: veel stof en leder opties.

Afmetingen volledig bekleed: H: 75 cm; B: 58 cm; D: 55 cm Zithoogte: 48 cm. Stoel vanaf €739

Afmetingen alleen zitting bekleed: H: 74 cm; B: 52 cm; D: 53,5 cm Zithoogte: 48 cm. Stoel vanaf geolied eiken rug €809,- en geolied walnoot €879,-

De ontwerpers: GamFratesi,


GUBI werkt al sinds het begin van hun studio samen met het Deens-Italiaanse designduo GamFratesi. Met hun eigen dubbele erfgoed deelt GamFratesi het vermogen van GUBI om schijnbaar tegengestelde concepten te laten samensmelten: klassiek en hedendaags, intellectueel en eclectisch, ingetogen en expressief, gefabriceerd en vervaardigd. Deze dualiteiten, evenals hun constante verlangen om de status quo uit te dagen met respect voor wat eerder is gegaan, worden belichaamd in de Violin Chair.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);