GUBI TS CONSOLE TAFEL GLAS REK 2

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Gecreëerd met klassieke, duurzame materialen en gecombineerd met een moderne, strakke esthetiek, dat is de lijn die GamFratesi de TS-familie gemeen heeft.

Lees meer
€1.655,00
INCLUSIEF BTW

GUBI TS CONSOLE TAFEL GLAS REK 2

GUBI TS CONSOLE TAFEL GLAS REK 2.

De Gubi TS tafel consolo is een ontwerp van Gamfratesi en is in eerste instantie ontworpen voor het Deense restaurant de Standard in Kopenhagen, dit was zo een succes dat de serie in productie werd genomen en nu is uitgegroeid naar een prachtige reeks van tafels . 

Gemaakt met klassieke, duurzame materialen gecombineerd met een moderne, strakke esthetiek, dat is wat deze serie onderscheid de TS Console heeft een metalen frame in zwart of messing en heeft een glazen blad. Voor het blad zijn er ook diverse mogelijkheden wat betreft de kleur, u kunt kiezen uit dusty green, graphite black, grijsblauw, oyster white, rusty red en vintage red.

De breedte van de tafel bedraagt 120 centimeter, de diepte is 30 centimeter en de hoogte bedraagt 72 centimeter.

Over de ontwerpers:

GamFratesi studio werd in 2006 opgericht door Stine Gam, uit Denemarken, en Enrico Fratesi, uit Italië. Dit invloedrijke duo heeft beide achtergronden in de architectuur en heeft een studio in Kopenhagen, hoewel ze constant reizen tussen Italië en Denemarken voor ontwikkeling en onderzoek van nieuwe projecten.
GamFratesi maakt meubels die gebaseerd zijn op inzicht in hun dual-traditionele achtergrond. Vanuit deze interculturele benadering maken zij meubelen die dit weerspiegelen  

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen