GUBI PEDRERA ABC TAFELLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Prachtige tafellamp, een echte aanwinst voor uw interieur! Destijds in 1955 speciaal ontworpen voor het iconische gebouw La Pedrera Casa Mila van Antonio Gaudi in Barcelona.

Lees meer
€249,00
INCLUSIEF BTW

GUBI PEDRERA ABC TAFELLAMP

GUBI PEDRERA ABC TAFELLAMP.

De PD2 Pedrera tafellamp is een fantastisch ontwerp van Corsini & Millet, en is ontworpen naar aanleiding van een renovatie in één van de werken van Antonio Gaudi; het mooie wooncomplex La Pedrera in Barcelona.

Corsini richtte de nieuwe ruimtes van dit gebouw in met meubels die hij zelf ontwierp en bereikte daarmee internationale erkenning. De inspiratiebron voor deze lampen haalde zij uit de gewelfde plafonds van het pand. De schoorstenen hadden invloed op de vorm van de lampenkap.

Deze lamp komt in een zwarte en witte versie zonder lichtbron, met E27 fitting. Is 35,5 cm hoog en 18,5 cm. dia, snoer-lengte 200 cm. 

Over de ontwerper:

Barba Corsini (1916-2008) was een Spaanse functionalistische architect, beroemd om zijn renovatie en interieurontwerp voor het La Pedrera-gebouw van Antonio Gaudi in Barcelona, waarvoor hij talloze internationale prijzen won.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen