GUBI MULTI LITE HANGLAMP LARGE 36 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Multi Lite hanglamp van Louis Weisdorf van Gubi is een zowel een prachtige down light als up lighter hanglamp, de buitenste delen zijn te bewegen .

Lees meer
€809,00
INCLUSIEF BTW

GUBI MULTI LITE HANGLAMP LARGE 36 CM.

GUBI MULTI LITE HANGLAMP LARGE.

De Multi-Lite hanglamp is een ontwerp van Louis Weisdorf in 1972 voor het Deense Gubi. 

De Multi-Lite Collectie omarmt het gouden tijdperk van Deens design met zijn karakteristieke vorm van twee tegenover elkaar liggende, mobiele tinten die het mogelijk maken een persoonlijke installatie en een breed scala aan verlichtingswaarden in een kamer te creëren.

Door de tinten individueel te draaien, kan de Multi-Lite worden omgevormd tot meerdere combinaties waarbij het licht naar boven, naar beneden kan worden gericht of een asymmetrisch kunstlicht kan uitstralen. De Multi Lite collectie bestaat uit 2 formaat hanglampen, een tafel en een vloerlamp.

Door middel van het bewegen van de twee afzonderlijk lamp helften kan er met de Multi-Lite van Gubi  verschillende lichteffecten gecreëerd ( up-lighter / down-lighter) Draai je de twee helften bijvoorbeeld naar boven, dan straalt ze deze als een traditionele hanglamp naar beneden. De twee kapdelen laten zich ook in tegenovergestelde richting of horizontaal tegenover elkaar draaien, waardoor het licht indirect wordt verspreid.

Snoer lengte is 200 centimeter, Fitting = E27.

Optioneel:

  •  Deze multi functionele inbouw dimmer is zeer geschikt voor deze lamp het is een wissel dimmer instelbaar va 1-200W voor dimbare LED's, gloeilampen, 230V halogeenlampen en 12V halogeenlampen met elektronische trafo ( past in alle gangbare afdek plaatjes).
  • Philips Master LED bulb 6W=40W E27 220V-240V 2700K 827 A60 CL helder DimTone dimbaar
    kleurtemperatuur verschuift van warm-wit (2700K) naar zeer warm-wit (2200K) bij volledig dimmen!

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);