GUBI IOI SALONTAFEL 100 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Elegante en decoratieve salontafel van het Deense label Gubi geïnspireerd op de geometrische Art Deco lijnen en omgezet in een eigentijdse designtaal.

Lees meer
€1.635,00
INCLUSIEF BTW

GUBI IOI SALONTAFEL 100 CM.

GUBI IOI Salontafel 100 cm.

Design van designers duo Gam-fratesi.

De Gubi IOI salontafel - 100 cm. is gebaseerd op geometrische vormen uit de Art Deco periode.
Een ode aan de Italiaanse materialiteit, maar met een robuuste metalen structuur, messing details en een zeer indrukwekkend marmeren tafelblad, de Gubi IOI salontafel - 100 cm maakt deel uit van de iconische IOI-collectie.
 
Geïnspireerd op het 'stokken en bol'-motief, wat weerspiegeld wordt in de vorm van de letters die de naam vormen, uitgesproken als' i-o-i ', zijn de dubbele poten verbonden door kleine massieve koperen bollen. De Gubi IOI salontafel - 100 cm, is er met karakter en stijl, en staat ideaal in een woonkamer bij een bank of fauteuil, de perfecte plek om te ontspannen met een drankje of een boek.

Afmeting: Hoogte: 35 cm x diameter: 100 cm

Materialen en afwerkingen: Zwarte halfmatte of chromen voet met messing details. Grey Emperador Marmer of een White Carrara Marmer tafelblad.

Over Gam-fratesi:

is opgericht in 2006 door de Deense architecte Stine Gam en de Italiaanse architect Enrico Fratesi. De studio bevindt zich in Kopenhagen, daarnaast reizen zij veel op en neer tussen Italie en Denemarken voor het doen van research van nieuwe aankomende projecten en ontwikkeling van nieuwe producten. Gamfratesi maakten al veel prachtige ontwerpen voor Gubi, Hay, Skultuna, Louis Poulsen verlichting, Fritz Hansen o.a

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen