NORMANN COPENHAGEN GROW TABLE SALONTAFEL 70 x 120 CM

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Normann Copenhagen Grow salontafels van Simon Legald hebben een elegante en tijdloze klasse gemaakt van karaktervol eiken.

Lees meer
€820,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN GROW TABLE SALONTAFEL 70 x 120 CM

Grow Salontafel.

De Grow is een eenvoudige luxe salontafel in het massief eiken.

De grow salontafel is ontworpen door simon legald voor normann copenhagen.
De salontafel is gemaakt van massief eiken in een fijn uitgebalanceerd ontwerp met verwijzingen naar de klassieke Deense shaker-stijl. de tafel is genoemd naar de vloeiende overgang tussen het tafelblad en de poten, waardoor de indruk ontstaat dat de poten uit het tafelblad groeien.

Met het eenvoudige silhouet en mooi gevormde details, verwijst deze naar de luxe van eenvoud. De afgeschuinde randen van het tafelblad en de ovale poten geven de tafel een visuele lichtheid, waardoor het prachtige eikenhout centraal komt te staan. grow is een veelzijdig ontwerp met tijdloze klasse.

De grow is verkrijgbaar in drie maten en drie kleuren: natuurlijk eiken , zwart eiken en donker gebeitst eiken, vergelijkbaar met gerookt eiken. beide varianten zijn afgewerkt met een beschermende matte lak.

H: 40 x L: 120 x D: 70 cm
20 kg

De ontwerper:

Simon Legald studeerde in de zomer van 2012 af aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten. Zijn werk bestaat uit zowel kleinschalige als grootschalige producten. Simons ontwerpen komen vaak tot stand in een dialoog tussen vakmanschap en industrie. Ook de technieken die nodig zijn voor de structuur van een product, verwerkt hij graag in het ontwerp door ze visueel uit te lichten.

"Eerlijkheid is wat een product begrijpelijk maakt en wat de functionaliteit van het product beschrijft. Als je het product begrijpt, heeft het geen uitleg nodig. De essentie van mijn ontwerp is dat het kan worden gekocht en gebruikt. alleen de functionele aspecten, maar ook de psychologische en esthetische behoeften. Voor mij beschrijft eenvoud de ware identiteit van objecten en maakt ze betrouwbaar. In mijn ontwerp probeer ik geen onnodige details toe te voegen. Ik werk met eenvoud door de noodzaak te benadrukken in plaats van ze verbergen. Het geeft het product een eenvoudige en eerlijke uitdrukking. "

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);