GUBI GROSSMAN DRESSOIR 62 / 6 LADEN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
GROSSMAN DRESSOIR 62 , met zes lades die lekker veel opbergruimte bieden voor uw spullen, een elegante kast voor in uw woonkamer.

Lees meer
€4.859,00
INCLUSIEF BTW

GUBI GROSSMAN DRESSOIR 62 / 6 LADEN

GROSSMAN 62 DRESSOIR KAST/ 6 LADEN.

De Grossman 62-Series 6 Dressoir werd oorspronkelijk ontworpen door Greta M. Grossman in het jaar 1952 en is sinds 2012 verkrijgbaar bij GUBI.

De GUBI Grossman 62-serie 6 dressoir is een mooi vormgegeven meubel met de karakteristieke mix van walnoten uit de jaren 1950 in combinatie met zwarte lak en als detail de kleine metalen ballen voor de voeten.

De Grossman 62-serie  dressoir van GUBI is 160 cm. breed, 72 cm. hoog en 45 cm. diep en beschikt over zes grote laden met twee zogenaamde kogelgrepen.

In de slaapkamer als klassiek dressoir of als dressoir voor uw eetkamer, woonkamer of kantoor: het Grossman 62-Series 6-dressoir geeft elke kamer een subtiele elegantie en is een designklassieker met de populaire retro-look.

De "62-serie" van GUBI bevat ook het Grossman 62-serie bureau in walnoot / zwart, dat u in de "collectie" vindt!

De stijl van de inheemse Zweed Greta M. Grossman werd sterk beïnvloed door Bauhaus, ze werkte als architect en ontwerper voor het creëren van de hele 62-serie, evenals verlichtingsklassiekers zoals de Gubi Grasshopper-verlichting serie. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen