GUBI GROSSMAN DRESSOIR 62 / 4 LADES

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De elegante GROSSMAN DRESSOIR 62 , met vier lades die veel opbergruimte bieden voor uw spullen staat luchtg op 4 messing voetjes.

Lees meer
€2.749,00
INCLUSIEF BTW

GUBI GROSSMAN DRESSOIR 62 / 4 LADES

GROSSMAN 62 DRESSOIR/ 4 LADEN.

De Grossman 62-Series 4 Dressoir werd oorspronkelijk ontworpen door Greta M. Grossman in het jaar 1952 en is sinds 2012 verkrijgbaar bij GUBI.

De GUBI Grossman 62-serie 4 dressoir is een mooi vormgegeven meubel met de karakteristieke mix van walnoten uit de jaren 1950 in combinatie met zwarte lak en als detail de kleine metalen ballen voor de voeten.

De Grossman 62-serie  dressoir van GUBI is 80 cm. breed, 89 cm. hoog en 45 cm. diep en beschikt over vier grote laden met twee zogenaamde kogelgrepen.

In de slaapkamer als klassiek dressoir of als dressoir voor uw eetkamer, woonkamer of kantoor: het Grossman 62-Series 4-dressoir geeft elke kamer een subtiele elegantie en is een designklassieker met de populaire retro-look.

De "62-serie" van GUBI bevat ook het Grossman 62-serie bureau in walnoot / zwart, dat u in de "collectie" vindt!

De stijl van de inheemse Zweed Greta M. Grossman werd sterk beïnvloed door Bauhaus, ze werkte als architect en ontwerper voor het creëren van de hele 62-serie, evenals verlichtingsklassiekers zoals de Gubi Grasshopper-verlichting serie. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);