NORTHERN Grab Gieter

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Grab watergieter van designer Stine Aas is een slanke en functionele gieter die je makkelijk vastpakt voor het stylish water geven van je groene oase thuis of op je balkon.

Lees meer
€89,00
INCLUSIEF BTW

NORTHERN Grab Gieter

Northern Grab watergieter.

Ontwerp van Stine Aas.

Elk huis heeft een tuin nodig en elke tuin verdient een stijlvolle gieter als Grab. Functioneel en toch chique, Grab is net zo thuis in een stadstuin, op een balkon of een haltafel als in een serre of terraskas. De slanke, handzame vorm van Grab is gemakkelijk vast te pakken, waardoor er geen handvat nodig is. De gieter is licht genoeg om boven je hoofd te tillen en kan hangende manden water geven zonder een enkele druppel te morsen.

Net als het water dat het bevat, is de vorm van Grab vloeibaar. Het ontwerp is eenvoudig en origineel, gevormd door twee onderling verbonden cilinders die elkaar aan de basis van de tuit ontmoeten. Wanneer hij niet in gebruik is, vult hij het interieur aan met een uniek accessoire. Verkrijgbaar in donkergroen, lichtgeel en diep pruim, Grab is eenvoudig te hanteren, snel te vullen en gemakkelijk om van te genieten.

Gieter
Materiaal: roestvrij staal

Kleuren: Pruim, donkergroen of lichtgeel
Netto gewicht: 0,75 kg

Afmetingen: H 23 cm. W 6,4 cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);