FRIENDS & FOUNDERS ARC WANDSPIEGEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Deense Friends & Founders Arc wandspiegel past in elke ruimte en voegt een extra dimensie toe, en zorgt voor voldoende reflectie van licht in je interieur.

Lees meer
€1.025,00
INCLUSIEF BTW

FRIENDS & FOUNDERS ARC WANDSPIEGEL

Friends and Founders Arc Wandspiegel.

De prachtige Arc Mirror is ontworpen door Ida Linea Hildebrand voor haar eigen Deense label Friends & Founders. De architectonisch geïnspireerde spiegel heeft een gewelfde vorm die de illusie geeft van een extra ruimte in de kamer. De Arc wandspiegel heeft een elegant getint Mist Grey glas waardoor de spiegel gemakkelijk in het oog springt. Kies uit twee maten.

Materiaal: spiegelglas en gelakt metaal. Afmetingen: W 80 H 230 D 2,5 cm. - W 65 H 200 D 2,5 cm.

♠ Artikel aanwezig in onze showroom.

Over Friends & Founders:

Het Zweedse merk Friends & Founders werd in 2013 opgericht door Rasmus en Ida Linea Hildebrand en de filosofie is "Favorite Spots" - de ruimte die de uniciteit van elk individu benadrukt en viert. De ontwerpers laten zich inspireren door het dagelijkse leven en moedigen iedereen aan om in het heden te leven met de woorden: "Kies je eigen leven en creëer je eigen verhaal en laat dingen voor zich spreken".  Het idee is om jezelf te omringen met echte dingen die echt iets betekenen of die je aan iets of iemand herinneren. En om jezelf te omringen met minder objecten , maar dan wel de belangrijke.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);