FREDERICIA Pato stoel zwart slede voet

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De slanke belijning en mooie afwerkingen maken de Fredericia Pato-stoelen perfect voor het moderne huis.

Lees meer
€245,00
INCLUSIEF BTW

FREDERICIA Pato stoel zwart slede voet

Fredericia Pato Stoel Zwart - Sledge Frame.

De Pato-stoel van het Deense Fredericia maakt deel uit van een veelzijdige stoelen collectie ontworpen door Welling / Ludvik.

De Pato-stoelen zijn comfortabel gevormde polypropyleen stoelen met verschillende basismaterialen en -structuren. De collectie is gebaseerd op Fredericia's lange tradities van vakmanschap en afgewerkt met moderne technieken en milieuvriendelijke, recyclebare materialen. De Pato-stoelen werden in 2013 uitgebracht na drie jaar ontwikkeling.

De stoelen worden gebouwd in Fredericia's eigen fabriek in Denemarken en zijn getest op duurzaamheid bij het Deens Technologisch Instituut, waar ze het hoogste niveau hebben gehaald, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik ook in openbare ruimtes. De aantrekkelijke silhouetten en mooie afwerkingen maken de Pato-stoelen ook perfect voor bij uw thuis.


Kleur: Zwart
Breedte 55 cm Diepte 52 cm Hoogte 79 cm Zithoogte 46,5 cm
Frame materiaal: Staal
Materiaal zitting: Polypropyleen

De ontwerpers:

Het Ontwerpduo Welling / Ludvik werd in 2010 opgericht door de Deense ontwerper Hee Welling en de IJslandse ontwerper Gudmundur Ludvik, beiden oud-studenten van de Deense Design School. Welling / Ludvik streeft naar het vernieuwen van Scandinavische ontwerptradities door te focussen op functionele esthetiek, persoonlijke ervaring en milieuvriendelijke productie. Het duo heeft bijgedragen aan modern Scandinavisch design met nieuwe, interessante combinaties van vormen, materialen en sferen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);