FRAMA RIVET WANDPLANK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De functionele en praktische Rivet wandplank heeft een ruwe onbehandelde aluminium oppervlakte en zal na verloop van tijd prachtig patineren, en brengt de muurplank tot leven.

Lees meer
€590,00
INCLUSIEF BTW

FRAMA RIVET WANDPLANK

Frama Rivet shelf, aluminium.

Ontwerp van Jonas Trampedach.

De Rivet wand shelf combineert alles tot  één vorm zowel opslag als een display platform. Gebaseerd op een bekende handconstructie techniek, en laser gesneden met onbewerkte aluminiumplaten, die vervolgens zijn samengevoegd door middel van een hand hamertechniek.

Het ontwerp is een symbiose tussen vakmanschap en industriële productie, bovendien een ode van de puurheid van het aluminium materiaal dat niet is behandeld en daar door een zekere eerlijkheid heeft. Hiermee slaat Frama een brug tussen industriële productie en traditioneel vakmanschap!

De shelf wandplank is er in twee formaten; small en large.

De ontwerper.

De Deense ontwerper Jonas Trampedach begon zijn ontwerpcarrière op jonge leeftijd toen hij werkte als internationale antiekhandelaar. Trampedach heeft design gestudeerd aan Danmarks Design Skole en zijn master behaald aan het Royal College of Art in Londen. In 2010 startte Trampedach zijn eigen studio in Kopenhagen en ontwierp hij producten en meubels voor merken als Hay, Ikea en Kahler.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);