DESIGN HOUSE STOCKHOLM METALEN FLOWER TRAY

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Gebruik de Flower Tray als een groen middelpunt op de tafel, plant kruiden voor de keuken of probeer zaailingen en kleine blijvende planten.

Lees meer
€85,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM METALEN FLOWER TRAY

Flower Tray by Atelier 2+ - Design House Stockholm

Als voortzetting van hun Greenery - serie voor Design House Stockholm is er nu de 'Flower Tray' uitgebracht. Gebruik de Flower Tray voor een ​​groen middelpunt op uw tafel, vul het met kruiden voor de keuken of probeer zaailingen.

Het Thaise ontwerpersduo Ada Chirakranont en Worapong Manupipatpong van Atelier 2+, die de inmiddels beroemde kassen Greenhouse en Greenhouse Mini creëerden, hebben nu hun nieuwste toevoeging ontworpen voor kleine groene ruimtes, thuiskweek en groene oases. Flower Tray verzamelt alle planten in een kamer en creëert een nieuwe esthetiek, en het betekent ook dat je maar op één plaats water hoeft te geven. Aziatische en Scandinavische esthetiek vormen samen een minimalistisch en nuttig dienblad dat het hele jaar door kan worden gebruikt met seizoensgebonden bloemen en planten. De houten standaard waarop het metalen blad rust, laat de lucht circuleren en voorkomt condensvorming.

Afmetingen zijn: lengte: 45 cm, breedte: 20 cm, hoogte: 4,8 cm
Gewicht 1,3 kg.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);