FLOS WIRERING LED

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Flos wandlamp bestaat uit een LED-ring en een ‘belt’ riem waarmee je de LED-ring op de juiste plek aan de wand houdt . Een decoratieve en fun lamp van Flos design.

Lees meer
€620,00
INCLUSIEF BTW

FLOS WIRERING LED

FLOS WIRERING LED WAND LAMP.

Ontwerp van Studio Formafantasma.

"Formafantasma betekent geestvorm. Onze benadering van ontwerp is niet formeel. Vorm is voor ons altijd het gevolg van een proces".

De WireRing-lamp is een voorbeeld van minimalisme, alles is teruggebracht tot de essentiële onderdelen, de muurlamp bestaat eenvoudig uit 2 afzonderlijke elementen: een elektrische kabel, een lint, op maat gemaakt, en een ring met een LED-strip erin. De kabel, vaak beschouwd als iets om te verbergen, deze staat in plaats daarvan centraal in het ontwerp van deze lamp en is uitgerust met een elektrische connector die de ring voorzien van stroom. Eenmaal gedemonteerd, is de lamp tot een minimum terug gebracht, maar als deze tegen de muur hangt is deze van hoge sculpturale kwaliteit in je interieur.

De wandlamp is 208 centimeter lang, 32 centimeter diep en de LED-ring heeft een diameter van 31 centimeter. De LED-ring is gemaakt van gemangeld, geëxtrudeerd aluminium. U kunt kiezen tussen een gegalvaniseerde of gelakte finish en tussen verschillende kleurvarianten. De rubberen kabel die de energie geleidt, is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De LED-ring heeft geïntegreerde LED-verlichting van 16 Watt. Het aantal Kelvin is 2700, het aantal lumen 1300. De lamp heeft een geïntegreerde drukschakelaar in de 'extra' kabel aan het einde van de lamp. De lengte van die kabel is nog eens 2,5 meter.

Lichtbron: LED –2700 K –1300 lm –CRI 90 –16W

Ring afwerking: gepolijst goud, gepolijst zwart nikkel, wit, grijs, roze.
Kabel: wit, grijs, roze.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen