FLOS Kelvin LED bureaulamp - green mode

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Flos Kelvin LED Green Mode tafellamp is een slank en modern ontwerp van Antonio Citterio, een zeer flexibele lamp die voorzien is van een daglicht sensor.

Lees meer

€410,00 €365,00

INCLUSIEF BTW

FLOS Kelvin LED bureaulamp - green mode

Flos Kelvin LED tafellamp - Green Mode.

De Kelvin LED Green Mode tafellamp is ontworpen door Antonio Citterio voor het Italiaanse label Flos.

De Kelvin LED GM van het merk Flos is een zeer elegante, slanke en tijdloze design bureaulamp. De vierkante kap van de Kelvin bevat 30 energiezuinige LED-lampjes, die een prettig, warm licht verspreiden. De prachtige design lamp is te dimmen in drie standen. Dankzij de flexibele arm kun je de Kelvin alle kanten op buigen. Ook het vierkante kapje is draaibaar. 

Green Mode:
De LED-lampjes in de Kelvin zijn al heel zuinig, maar door een specialen techniek het kan nóg zuiniger. Deze Kelvin Green Mode beschikt namelijk over een daglicht sensor, waardoor hij zich automatisch aan het omgevingslicht kan aanpassen. Dit houdt in dat de design bureaulamp vanzelf uitschakelt op het moment dat het heel licht is in de ruimte. En zodra het donker wordt zal de Kelvin automatisch feller voor jou gaan branden. Deze functie kun je overigens ook uitzetten, zodat je zelf - naar eigen wens - kunt dimmen. 

Het materiaal voor de constructie is een vierkante stuk geëxtrudeerde aluminiumlegering (12 x 12 mm), mechanisch bewerkt voor de plaatsing en het schuiven van compensatieveren gemaakt van roestvast staal en het spuitgegoten schuifblok gemaakt van acetaalhars.

De verbindingsstangen aan de buitenzijde zijn gemaakt van staaldraad met een doorsnede van Ø 3 mm. De elektronische aan/uit-schakelaar is uitgerust met een optische bediening die zich in de lampenkop bevindt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);