FLOS Infra-Structure Episode 2 Ceiling 2

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De subtiele en flexibele Infra-Structure episode 2 buissysteem verlichting van Flos met verticale en horizontale verlichting elementen.

Lees meer
€1.495,00
INCLUSIEF BTW

FLOS Infra-Structure Episode 2 Ceiling 2

FLOS Infra-Structure Episode 2 Ceiling 2.

Het Flos Infra-Structure systeem is een innovatief verlichtingssysteem, ontworpen door de Belgische designer Vincent van Duysen. Het systeem bestaat uit lange, strak vormgegeven buizen die als een netwerk onder het plafond hangen. De vorm ervan kan met grote mate van vrijheid samengesteld worden. Het geheel zorgt voor een modern en ruimtelijk gevoel.

Dit innovatieve systeem maakt gebruik van magneten om zo spots, hanglampen en tl-buizen in een handomdraai te kunnen monteren of posities te veranderen.Ook is het mogelijk om de infrastructure via smart control te schakelen/dimmen.

De episode 2 is een nieuw, extreem vereenvoudigd concept. De subtiele maar visueel verbluffende elementen worden gecombineerd om elke architecturale ruimte met een sterke podiumpresentatie te karakteriseren.

De mechanische verbinding tussen de afzonderlijke modules waaruit de constructie bestaat, wordt gemaakt door middel van een schroefsysteem dat een snelle en veilige installatie garandeert. Elke module wordt op zijn plaats vergrendeld door twee kleine, bijna onzichtbare draadstift schroeven te integreren zodra de installatie is voltooid.

De elektrische aansluitingen van de verlichtingsmodules zijn uiterst eenvoudig te maken. Elk verlichtingselement wordt gecompleteerd door een lange elektrische kabel van 4 m die is uitgerust met een micro-output connector. De kabel loopt door alle verschillende secties van de verticale structuur en wordt vervolgens aangesloten op het rooster in het plafond.

Alle structurele componenten zijn gemaakt van geëxtrudeerde aluminium buisprofielen, zwart of wit geverfd met 48V-voeding. Het armatuur kan worden bediend via externe voedingen met 1-10V Push-dim bediening.

Zie hier de Infra-Structure 

Video Van Duysen

De prijs is voor de afgebeelden configuratie (1e foto).

♠ De opstelling en enkelen voorbeelden van het Flos Infra Structure hangt in onze showroom.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie een vraag over het Infra Structure systeem, aarzel dan niet en neem contact op met [email protected] ook voor een lichtplan/ technische tekening. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);