FLOS IC Light outdoor vloerlamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De IC van Flos is een design waarbij een glazen bol lijkt te zweven maar tegelijkertijd haast onzichtbaar is verbonden met de elegante, dunne staander.

Lees meer

€1.125,00 €1.015,00

INCLUSIEF BTW

FLOS IC Light outdoor vloerlamp

FLOS IC LIGHT OUTDOOR VLOERLAMP.

De elegante slanke stang met daarop de balancerende glazen lichtbol is van Michael Anastassiades, een zeer geslaagd ontwerp, waarvan nu ook dus de buiten versie.

De Flos outdoor IC vloerlamp is in tegenstelling tot de indoor variant voorzien van een marmeren voet en heeft een staander in roestvrijstaal, messing of diepbruin of zwart aluminium. Er zijn vier verschillende combinaties van het soort staander en voet mogelijk. De roestvrije variant heeft een voet van occhio di pernice marmer, de messing IC heeft een voet van grijs lava marmer, de bruine variant heeft een voet van travertino imperiale marmer en de zwarte uitvoering heeft een voet van zwart lava marmer. Deze zijn verkrijgbaar in: F1 (Ø36 x h. 135 cm.) waarbij de glazen bol een diameter heeft van 20 centimeter en F2 (Ø38 x h. 185.2 cm.) waarbij de glazen bol een diameter heeft van 30 centimeter.

Kan uiteraard ook binnen gebruikt worden.

Afmetingen zijn: Hoogte 135 / 185.2 cm / Diameter 36 / 38 cm.
Dimbaar: via ingebouwde dimmer.

IP65.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);