FLOS Heco Wandlamp Outdoor

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De buitenlamp van flos genaamd Heco is een ingetogen design, waarbij verschillende vormen en materialen op verrassende wijze harmonieus samenkomen.

Lees meer

€1.480,00 €1.260,00

INCLUSIEF BTW

FLOS Heco Wandlamp Outdoor

Flos Heco outdoor muurlamp.

Ontwerp van Nendo design.

Door de combinatie van een dunne lijst en een verlichte bol biedt de heco serie twee configuraties van buitenlampen aan, als een bijzettafels of als staande lampen tegen een muur. De ‘zachte’ vorm van de lijsten geeft de objecten een karaktergevoel en creëert een uniek beeld, het lijkt alsof het het gewicht van het licht zelf ondersteunt.

De lamp die licht tegen de wand aanleunt, is gemaakt van een smal zwart stalen frame waaraan een  glazen bol zit die een licht diffuus uitstraalt. 

De lamp is zowel geschikt voor gebruik buiten als indoor, het frame is gemaakt van roestvast staal met een weer-bestendige coating. Op de buitenkabel van 5 meter  zit een dimmer IP65 De snoer is voorzien van een buitenstekker IP45.

U heeft de keuze uit twee vormen, een grote, langwerpige variant (b. 100 x h. 160 cm.) en een kleinere uitvoering (b. 70 x h. 50 cm.) die ook in een hoek geplaatst kan worden. De lichtbol heeft een diameter van 15 centimeter. In de lichtkleur is ook een keuze mogelijkheid namelijk 2700 of 3000 Kelvin, waarbij 2700 een zeer warme kleur heeft en 3000 iets wat lichter licht is.

Naast deze wandlampen is de Heco als variant verkrijgbaar waarbij het frame tegelijkertijd dienst doet als tafel.

Technische gegevens:

Een verlichtingseenheid met diffuus licht voor buitenmontage op de grond / wand. Opaalachtige diffusor van glanzend wit doorschijnend geblazen glas. De structuur is gemaakt van roestvrij staal voor een effectieve weerstand tegen weersinvloeden.

De carrosserie is ondoorzichtig zwart geverfd. De hoeklamp kan in twee richtingen worden geplaatst, zowel verticaal als horizontaal. De lamp wordt compleet geleverd met een extern systeem om de hoeveelheid licht aan te passen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);