FLOS Camouflage Wandlamp 140 Outdoor

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De tijdloze en moderne Flos Camouflage 140 outdoor wandlamp van designer Piero Lissoni geeft prachtig indirect licht en komt in veel varianten.

Lees meer

€220,00 €185,00

INCLUSIEF BTW

FLOS Camouflage Wandlamp 140 Outdoor

Flos Camouflage 140 Outdoor Wandlamp.

Een ontwerp van Piero Lissoni, de buitenwandlamp Camouflage is sober en discreet. Als het licht uit is, wordt deze een met de achtergrond. De led-lichtbron achter de kleine schijf straalt gereflecteerd, diffuus licht uit. Wandlamp Camouflage verspreidt een lichtstralen op de muur en zorgt voor subtiele schaduwspelen. De ronde vorm van de schijf is perfect helder tegen het licht. De Camouflage wandlamp is verkrijgbaar in een prachtige reeks materialen en kleuren: beton, grijze basaltsteen, Crema d'Orcia beige steen, geverfd aluminium en er is ook een variant verkrijgbaar in grondverf dan geeft u de mogelijkheid om de lamp in een eigen kleur verven.,

Discreet en chic, dat omschrijft de lamp het beste.Een heel mooi effect is als u , materialen en kleuren mix om prachtige muurschilderingen te maken.

De Flos Camouflage 140 Outdoor Wandlamp is standaard uitgerust met een lichtkleur van 3000 Kelvin hierdoor komen de kleuren in de tuin/teras het beste tot hun recht, Een optie is om deze in 2700K te nemen een wat warmere lichtkleur die ook vaak binnenshuis wordt toegepast.

De Flos Camouflage is ook verkrijgbaar in een groteren versie namelijk de Camouflage 240 staat heel mooi als u deze combineert met elkaar.

Note: De Camouflage 140 heeft een externe driver nodig om deze te voorzien van netspanning. Deze is eventueel direct bijbestellen, en ook de bijpassende behuizing waarmee u de driver achter het de lamp kunt plaatsen.


Afmetingen : Diepte / Lengte 3.2 / 3.5 cm Diameter 14 cm.
Lichtbron: inbegrepen
IP Waarde: IP65
Opties: buiten te gebruiken
Soort lichtbron: Geïntegreerd LED (8W)
Kelvin 3000 /CRI 80

Garantie 2 jaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);