FLOS BELVEDERE LED SPOT F3 OUTDOOR VLOERLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De F3 Led Spot van Flos is de perfecte manier om terraszitjes en tuinen te verlichten.

Lees meer

€655,00 €625,00

INCLUSIEF BTW

FLOS BELVEDERE LED SPOT F3 OUTDOOR VLOERLAMP

Belvedere LED Spot F3 Single.

Deze indrukwekkende Belvedere buiten Spot F3 Single Vloerlamp is ontworpen door Antonio Citterio en Toan Nguyen voor de Italiaanse verlichtingsexperts Flos en is de perfecte manier om terraszitjes en tuinen te verlichten. Met zijn elegante vorm en intelligent materiaalgebruik is hij eenvoudig te installeren, aantrekkelijk en effectief.

Citterio en Nguyen zijn een Italiaans-Frans duo dat op zoek is naar producten voor buitenverlichting die de esthetiek van de beste binnenverlichting ontwerpen kan evenaren. Met de Belvedere Outdoor Spot F3 Single Vloerlamp zijn ze daar prima in geslaagd. Deze 93 cm hoge vloerlamp hecht op uiteenlopende oppervlakken zoals hardhouten terrassen, beton en metselwerk en geeft een krachtige lichtbundel dankzij de 110V LED-lamp.

Dit ontwerp heeft een minimalistische stijl, met een slanke voorkomen en een compacte lamp. De lamp is slim scharnierend zodat u de straal in de juiste richting kunt richten, terwijl de 9 cm brede voet in kleine ruimtes kan worden geplaatst, waardoor het gemakkelijk is om zelfs onhandig gevormde tuinen te verlichten. Dankzij het aluminium frame is de Belvedere Outdoor Spot F3 Single vloerlamp ook ongelooflijk licht. Met een gewicht van slechts 2,3 kg kan hij worden verplaatst en ingezet zoals u zelf wilt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen