NORMANN COPENHAGEN FLIP TAFELSPIEGEL - METAAL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De Flip tafelspiegel is een minimalistische spiegel, met meer dan één functie. De spiegel beweegt alle kanten op en je kleine spulletjes leg je in de tray.

Lees meer
€160,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN FLIP TAFELSPIEGEL - METAAL

Flip Tafelspiegel - metaal.

De Normann Copenhagen's Flip is een minimalistische tafelspiegel, ontworpen door Javier Moreno. Het ontwerp van Flip is geïnspireerd op traditionele kaptafels, met een spiegel en laden voor het opbergen van kleine dingen. Javier Moreno heeft het ontwerp becommentarieerd: "Meestal heeft een spiegel slechts één functie, maar ik wilde een spiegel maken die meer kon bieden.

Gewoonlijk kijk je in de spiegel net voordat je het huis verlaat, dus waarom laat je het niet daar liggen waar je de laatste dingen bewaart waarmee je je klaar maakt of die je bij je moet hebben voordat je gaat? "

Deze speciale editie Flip-spiegels in messing en mat staal zijn uitgebracht om het 20-jarig jubileum van Normann Kopenhagen te vieren.

Materiaal: roestvrij staal of messing met een glazen spiegel
Kleur: mat staal/ goudkleurig messing
Lengte: 28 cm. Diepte: 19,5 cm. Hoogte: 34,5 cm.

Over de ontwerper:

De Spaanse ontwerper Javier Moreno studeerde in 2005 af aan EASD Alcoi uit Alicante, Spanje. Na zijn afstuderen werkte hij als product- en 3D-ontwerper bij een speelgoedfabriek. Daarna werkte hij als productontwerper en manager bij enkele bedrijven en deed hij veel freelance-projecten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen