GUBI FLANEUR SOFA FAUTEUIL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De nieuwe Flaneur Sofa is een moderne kijk op de klassieke Engelse Roll-Arm Sofa uit de 19-de eeuw. Deze moderne vertaling heeft moderne rechte lijnen en biedt een spannend spel van geometrische vormen.

Lees meer
€1.679,00
INCLUSIEF BTW

GUBI FLANEUR SOFA FAUTEUIL

GUBI FLANEUR SOFA FAUTEUIL (Augustus 2020).

De nieuwe Gubi Sofa is gearriveerd; de Flaneur Sofa. De Flaneur Sofa van Gam-fratesi is de herinterpretatie van de klassieke Engelse Roll-Arm Sofa voor in de moderne 21ste eeuw.

De Flaneur Sofa is de nieuwe design zitbank van Gam-Fratesi. Gamfratesi is de samenvoeging van de achternamen van het Deens - Italiaans designers duo; Stine Gam en Enrico Fratesi. De nieuwe Flaneur Sofa is een moderne kijk op de klassieke Engelse Roll-Arm Sofa uit de 19-de eeuw. Deze moderne vertaling heeft moderne rechte lijnen en biedt een spannend spel van geometrische vormen.

De Sofa heeft een diepe en zachte zit, dankzij de zachte donsveren vulling en schuimlagen voor maximaal comfort. Praktisch bij deze zitbank zijn de verwijderbare hoezen voor schoonmaak en optimaal onderhoud. En ook is er een versie met losse rug en armleuning hoezen.

De nieuwe Flaneur Sofa is elegant en ingetogen en combineert daardoor heel goed in een modern en een klassiek interieur. Ook verassend is dat deze Sofa een modulaire karakter heeft en je gemakkelijk heel veel configuraties kan maken, aangepast aan jouw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte. Ook maakt het deze Gubi design zitbank geschikt voor gebruik zowel prive als project-matig gebruik op een kantoor, hotel of lounge ruimte.

Zo zijn er op zich zelf staande non-modular lounge stoel, een 2 zitbank (180 cm.), 2.5 zitbank (250 cm.) en een 3 zitbank (270 cm.). Voor extra comfort zijn er ook losse sierkussens verkrijgbaar.

*Flaneur Sofa -1 fauteuil: H 75 cm. D 100 cm B 100 cm. Zithoogte 38 cm. Zit-diepte 77 cm. Hoogte armleuning 46 cm. Breedte armleuning 16 cm. Voet -basis 13 cm.

*Materialen: frame MDF en grenenhout. Onderstel-voet powder coated staal. Rugkussens PU foam schuimlaag. Zitkussen PU foam schuimlaag. Toplaag rug en zitkussen: 50-50 mix fibre korrels en eendenveren. Stof bekleding. 3 mm piping/bies.

Natuurlijk zijn er ook de losse modules om makkelijk je droom zitbank te vormen waaronder 2, 3 zits banken zonder of met een armleuning links of rechts, een chaise-longue met armleuning links of recht, en een hoekmodule.

De Flaneur Sofa staat heel luchtig op een slanke mat zwart powder coated onderstel of in het antiek messing en dat geeft de Sofa visueel een eigentijds en luchtig karakter en vormt een spannend contrast met de luxe gestoffeerde bovenkant van de bank. De Flaneur Sofa kan nog verder gepersonaliseerd worden door een breed scala aan stof-opties van leder, velours en linnen bekleding.

“Quote designers Gam-Fratesi: The 19th-century English ‘roll-arm’ sofa was one of the first “modern” sofas in history. We wanted to create an updated version with straighter lines, clearer geometry and a deeper, softer seat”

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen