MUUTO Five poef extra large - Planum 711

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
Plaats eenvoudig een menigte met hulp van de Muuto Five poef XL van Anderssen & Voll's vijfhoekige Five Pouf met zijn kenmerkende pentagram stiksels.

Lees meer
€2.595,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Five poef extra large - Planum 711

MUUTO FIVE DESIGN POEF XL .

Een ontwerp van de Noors Anderssen & Voll.


De Five poef XL van Muuto is een elegant en tegelijkertijd multifunctioneel designstuk dat echt ontworpen is om u veel gemak te geven.

Deze nieuwe, oversized versie van het origineel van de hand van het Noorse designduo Andersen & Voll wordt bekleed in Denemarken met het beroemde textiel van Kvadrat. De vijfhoekige vorm wordt gevormd door duidelijke stiknaden die de aandacht voor detail van de ontwerpers goed laat zien.


De Five poef XL van Muuto heeft een houten frame, wordt opgevuld met koud-schuim en wordt bekleed met een stof naar wens uit de Remix collectie van Kvadrat. Er zijn dus veel verschillende kleuren mogelijk. De poef heeft een diameter van 140 centimeter en een hoogte van 45 centimeter.

Op de afbeeldingen ziet u de poef bekleed met stoffen uit de Remix serie van de Deense fabrikant van Kvadrat. Het is echter mogelijk om uw poef te bekleden met stoffen uit de Steelcut, Canvas of Divina Melange serie stalen zijn aanwezig. 

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

♠ made to order

Over de ontwerpers:


Anderssen & Voll is een Noors designduo, opgericht door Torbjørn Anderssen en Espen Voll en gevestigd in Oslo. Het duo is uitgeroepen tot zowel Noorse als Scandinavische ontwerpers van het jaar en heeft internationale onderscheidingen en erkenning gekregen voor hun werk met meubels, verlichting en woonaccessoires.

Over hun ontwerpfilosofie:

“Een goed product bouwt voort op de traditie en breidt deze tegelijkertijd uit terwijl de regels van die traditie worden overtreden. Modificaties en elementen van verrassing, zelfs veranderingen die minder radicaal zijn, stimuleren gedachte en reflectie, ook die misschien geen bijzondere interesse in design hebben. Deze kleine seconde van reflectie is de gelegenheid om te communiceren met de gebruikers en dat is waar we naar streven te profiteren. "

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);