MATER DESIGN Firefly hanglamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De stijlvolle Firefly - hanglamp werd door José de la O voor het Deense Mater ontworpen, geïnspireerd op een vliegenvanger maar dan goedaardig.

Lees meer
€215,00
INCLUSIEF BTW

MATER DESIGN Firefly hanglamp

MATER FIREFLY HANGLAMP

Firefly is de Engelstalige benaming voor glimworm of vuurvlieg. Als u goed naar het innovatieve ontwerp van deze fraaie hanglamp kijkt, zult u herkennen hoe treffend de naam gekozen is. Daarnaast heeft de cilindervormige lamp, wanneer hij aan staat, iets weg van een vuurvlieg waarbij het achterlijf verlicht is.

Deze cilindervormige hanglamp heeft een metalen, stolp-vormige bovenkant waar de lamp van hoogwaardig glas naadloos in past. Het glas heeft een zandstraalde behandeling ondergaan. Als gevolg hiervan is het mooi glad en heeft het van onderen een mooie afgeronde vorm. De verlichting van deze hanglamp wordt hierdoor op een aangename en sfeervolle manier verspreid. Deze hanglamp heeft een hoogte van 47,5 cm en een diameter van 10,8 cm.

U kunt deze mooie hanglamp tot maximaal 200 cm van uw plafond ophangen. Heeft u een grote ruimte, dan is het erg mooi om een aantal van deze lampen in serie te hangen, of gebruik meerdere lampen boven uw eettafel als een statement.

Hoogte 47,5 cm / Diameter 10,8 cm / Lichtbron inbegrepen.
Kabel Lengte 200 cm.
Soort lichtbron 1x MAX 9W LED GU10

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);