DESIGN HOUSE STOCKHOLM EXIT TROLLEY

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De Exit Serving-trolley van Gunilla Allard is gemaakt van karaktervol eikenhout of zwart gebeitst essenhout, en wordt gekenmerkt door zijn slanke, Scandinavische voorkomen. Prima trolley om feestelijk iets uit te serveren of als standaard salontafel.

Lees meer
€445,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM EXIT TROLLEY

Exit Trolley.

Ontwerp van Gunilla Allard.

"Roll in Roll out" met deze handige trolley van Design House Stockholm makkelijk voor bijvoorbeeld uw bloemen, afternoon tea, drankjes of boeken. Op zich is dit ook al een apart meubelstuk die opvalt. De trolley van Gunilla Allard is Scandinavisch design op zijn best.

Gewoon perfect om thuis onder hand te hebben om te helpen met het serveren van gerechten. En natuurlijk voor het meenemen van koffie, boeken en briefpapier in een werkomgeving. Simpel gezegd “Waarom glazen, eten, drinken en meer meenemen als je deze ook kan rollen?

De ontwerpster zegt;

Ik wilde een flexibel en slanke trolley maken dat het hele assortiment accessoires van Design House Stockholm ondersteunt en verbetert. Ik heb eiken gekozen voor zowel kracht als karakter; Hiermee kan ik een duidelijk grafisch profiel vormen. "Het is een uitdaging voor mij om in hout te werken. Je zou denken dat je iets dikkere afmetingen zou moeten toestaan, maar Exit Trolley is zo dun als mogelijk gemaakt. Het natuurlijk ogende hout geeft een huiselijk gevoel dat zowel geschikt is voor privé- en openbare ruimtes. ”

Afmetingen L: 86 cm. H 81 cm. B 41 cm. 9.5 kg.

Materiaal: Zwart-gebeitst essenhout of massief eiken. De wielen met rubberen rand zorgen voor een stille stabiele rol, en laten ook geen sporen achter op de vloer.

Afnemen met een vochtige doek.

Over de ontwerpster:

Met haar precieze, minimalistische en elegante ontwerpen is Gunilla Allard een van de meest gerenommeerde meubelontwerpers van Zweden. Het is geen wonder dat ze als art director, prop-master en decorontwerpster aan films werkte voordat ze aan een ontwerpopleiding begon.

Na het creëren van al het kunstglas voor de cultklassieker The Glassblower's Children, heeft haar streven naar perfectie en interpretatie van een Scandinavisch tintje elke ontwerpopdracht die ze heeft gekregen, doordrenkt met veel aandacht voor detail.

“We waarderen producten die huiselijk zijn op het werk; waarom zouden we voor thuis of op kantoor moeten ontwerpen? Ik heb geprobeerd die kloof te overbruggen sinds ik begon als ontwerper. ”Naast meubels heeft Gunilla Allard verlichting, vloerkleden en keuken- en glaswerk ontworpen sinds ze in 1988 afstudeerde aan de University of Arts, Crafts and Design. 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen