DESIGN HOUSE STOCKHOLM Exit Trolley Rood

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Exit Serving-trolley van Gunilla Allard is gemaakt van karaktervol hout en komt nu in een gedurfde kleur rood uit de Color Accent collectie van het Zweedse DHS.

Lees meer
€495,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM Exit Trolley Rood

Design House Stockholm Exit Trolley Rood.

Ontwerp van Gunilla Allard.

Deze bijzondere houten serveerwagen komt nu ook in een nieuwe gedurfde kleur rood van Zweedse kunstenares en designer Karin Larsson. Haar partner is ook een bekende Zweedse schilder (Carl Larsson). De Exit trolley is onderdeel van de "Color Accent"collectie 2021 van Design House Stockholm.

"Roll-in, Roll-out" met deze handige trolley van Design House Stockholm makkelijk voor bijvoorbeeld uw bloemen, afternoon tea, drankjes of boeken. Op zich is dit ook al een apart meubelstuk die opvalt. De trolley van Gunilla Allard is Scandinavisch design op zijn best.

Gewoon perfect om thuis onder hand te hebben om te helpen met het serveren van gerechten. En natuurlijk voor het meenemen van koffie, boeken en briefpapier in een werkomgeving. Simpel gezegd “Waarom glazen, eten, drinken en meer meenemen als je deze ook kan rollen?

De ontwerpster zelf zegt;

Ik wilde een flexibel en slanke trolley maken dat het hele assortiment accessoires van Design House Stockholm ondersteunt en verbetert. Ik heb eiken gekozen voor zowel kracht als karakter; Hiermee kan ik een duidelijk grafisch profiel vormen. "Het is een uitdaging voor mij om in hout te werken. Je zou denken dat je iets dikkere afmetingen zou moeten toestaan, maar Exit Trolley is zo dun als mogelijk gemaakt. Het natuurlijk ogende hout geeft een huiselijk gevoel dat zowel geschikt is voor privé- en openbare ruimtes. ”

Afmetingen -  L: 86 cm. H 81 cm. B 41 cm. 9.5 kg.

Materiaal: rood-gebeitst essenhout of massief eiken. De wielen met rubberen rand zorgen voor een stille stabiele rol, en laten ook geen sporen achter op de vloer.

Schoonmaken: Afnemen met een vochtige doek.

Over de ontwerpster:

Met haar precieze, minimalistische en elegante ontwerpen is Gunilla Allard een van de meest gerenommeerde meubelontwerpers van Zweden. Het is geen wonder dat ze als art director, prop-master en decorontwerpster aan films werkte voordat ze aan een ontwerp opleiding begon.

Na het creëren van al het kunstglas voor de cultklassieker The Glassblower's Children, heeft haar streven naar perfectie en interpretatie van een Scandinavisch tintje elke ontwerpopdracht die ze heeft gekregen, doordrenkt met veel aandacht voor detail.

“We waarderen producten die huiselijk zijn op het werk; waarom zouden we voor thuis of op kantoor moeten ontwerpen? Ik heb geprobeerd die kloof te overbruggen sinds ik begon als ontwerper. ”Naast meubels heeft Gunilla Allard verlichting, vloerkleden en keuken- en glaswerk ontworpen sinds ze in 1988 afstudeerde aan de University of Arts, Crafts and Design. 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);