FREDERICIA EVE FAUTEUIL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Eve fauteuil is een kruising van 1950's designinvloeden met een moderne, verfijnde esthetiek.

Lees meer
€1.245,00
INCLUSIEF BTW

FREDERICIA EVE FAUTEUIL

De Eve fauteuil is een ontwerp van Timo Ripatti voor Fredericia, de Eve fauteuil is een kruising van jaren 1950 design met invloeden van nu, en het combineert ook traditioneel vakmanschap met moderne productietechnieken. Eve fauteuil is uitgebracht in 2018, heeft een grote, houten ring - de zijkanten van de ring fungeren als armleuningen en bevestigingspunten voor de dunne zitting van gebogen eikenhout. Eve is een aantrekkelijk voorbeeld van de kenmerkende stijl van Ripatti waarbij verfijning hand in hand gaat met eenvoudige functionaliteit.

Breedte: 66,3 cm / Diepte: 69,5 cm / Hoogte: 70,8 cm.
Zithoogte: 41 cm.

Over de ontwerper:

Timo Ripatti is een in Helsinki gevestigde ontwerper, die veel kennis heeft opgedaan op het gebied van architectuur, interieurontwerp en meubelontwerp. In 2010 vereerde het Ornamo Ripatti met een prijs voor de beste meubelontwerper van het jaar.

Eve is een lichtgewicht houten lounge stoel in een esthetisch intrigerend ontwerp dat een houten ring combineert met een gegoten houten zitting, wat resulteert in een echt iconisch uiterlijk. De blootgestelde constructie onthult een intelligent gebruik van de materialen, wat zorgt voor een duurzame structuur en comfortabele ergonomie. De elegantie van de stoel grenst aan zowel het hedendaagse als het klassieke ontwerp en kan gemakkelijk worden gecombineerd met een los kussen of een bontworp om een zachter en warmer uiterlijk te creëren. Eve kan ook op zichzelf staan als een pronkstuk van industriële uitmuntendheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen