VITRA ELEPHANT KRUK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De design klassieker Elephant kruk is prachtig organisch gevormd en staat net zo stevig als een olifant!Een mooie design zitje, bijzettafel of stabiel opstapje.

Lees meer
€105,00
INCLUSIEF BTW

VITRA ELEPHANT KRUK

Vitra Elephant Stool

De Sori Yanagi's olifanten-kruk uit 1954 is een van de beroemdste objecten van modern Japans design. Geproduceerd door Vitra, staat deze zo stabiel als een olifant met zijn brede poten. De Elephant Stool kan zowel binnen als buiten worden gebruikt - gebruik deze bijvoorbeeld in de kinderkamer, keuken of hal, of neem een stapel van deze stapelbare en lichtgewicht krukken mee naar de tuin of bij picknick.

Breedte: 51,5 cm. Diepte: 46,5 cm. Hoogte: 37 cm.
Materiaal: Polypropyleen

De ontwerper: Sori Yanagi

Sori Yanagi (1915–2011) was een Japanse ontwerper die een grote invloed had op zowel het naoorlogse Japanse design als het internationale moderne design. Naast meubels en verlichting ontwierp de productieve ontwerper ook speelgoed, motorfietsen en zelfs metrostations.

De ontwerpen van Yanagi combineren vaak eenvoudige bruikbaarheid en mogelijkheden van westers industrieel ontwerp met elementen en technieken uit Japanse ambachtelijke tradities - een goed voorbeeld is de multiplex vlinderkruk, ook van Vitra.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen