MUUTO ECHO POEF / 52 x 52 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
Ontworpen met een eenvoudige en vriendelijke uitstraling , de Muuto Echo Pouf brengt comfort en functionaliteit in elke ruimte!

Lees meer
€745,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO ECHO POEF / 52 x 52 CM.

ECHO POEF / 52 x 52 CM.

Ontwerp van Anderssen & Voll.

Deze Muuto poef is voor elke kamer een aanvulling. De naam Echo verwijst er naar hoe het ontwerp kan worden gebruikt in een symmetrische formaties of bij clusters met verschillende (4)  maten en (5) kleuren van de stofferingen. De Echo Small poef ziet er niet alleen heel stijlvol uit maar heeft ook een comfortabele zitting die heel stevig is.

Van dezelfde ontwerpers is de Muuto Connect sofa waarbij deze poef uitstekend past!

De afmetingen zijn: 38 x 52 / 52 x 52 / 42 x 62. Onderstel is zwart.

Over de ontwerpers:

Anderssen & Voll is een Noors designduo, opgericht door Torbjørn Anderssen en Espen Voll en gevestigd in Oslo. Het duo is uitgeroepen tot zowel Noorse als Scandinavische ontwerpers van het jaar en heeft internationale onderscheidingen en erkenning gekregen voor hun werk met meubels, verlichting en woonaccessoires.

Over hun ontwerpfilosofie:

“Een goed product bouwt voort op de traditie en breidt deze tegelijkertijd uit terwijl de regels van die traditie worden overtreden. Modificaties en elementen van verrassing, zelfs veranderingen die minder radicaal zijn, stimuleren gedachte en reflectie, ook die misschien geen bijzondere interesse in design hebben. Deze kleine seconde van reflectie is de gelegenheid om te communiceren met de gebruikers en dat is waar we naar streven te profiteren. "

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen