MENU ÉCHASSE VAAS MENU DESIGN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Deze unieke vaas is absoluut een blikvanger, deze vaas komt in drie afmetingen. Ook is er een clear versie van deze prachtige vaas. De vaas wordt gepresenteerd op een messing sokkel/ voet en oogt daardoor luchtig.

Lees meer
€139,00
INCLUSIEF BTW

MENU ÉCHASSE VAAS MENU DESIGN

Échasse Vaas

De Menu Échasse Vaas is een ontwerp van Theresa Arns. Deze unieke vaas is absoluut een blikvanger.De designer Theresa Arns gebruikt in haar ontwerpen hoogwaardige materialen en focust zich op de verassende combinatie ervan. In het design van deze vaas combineert ze massief messing met glas. Échasse is het Franse woord voor ‘stelten’ en deze vormen de basis van de vaas. Het onderstel gemaakt van geborsteld goudkleurig messing heeft namelijk vier 'stelten' die de onderzijde van de vaas omsluiten. De vaas is qua vorm geïnspireerd op die van reageerbuisjes welke gebruikt worden in laboratoria. Het glas van de vaas heeft een grijzige smoke kleur die naar boven toe iets donkerder wordt.

De vaas is verkrijgbaar in Small, Medium en Large. Small heeft aan de onderzijde een diameter van 15 centimeter, aan de bovenzijde een diameter van 10 centimeter en heeft een hoogte van 28 centimeter. Medium is een slag groter en heeft onderin een diameter van 22 centimeter, bovenin een diameter van 15 centimeter en is 45 centimeter hoog. Large is de grootste maat en heeft aan de onderzijde een diameter van 30 centimeter, bovenin een diameter van 20 centimeter en is 60 centimeter hoog. 

Small, H 28 cm Ø 10/15 cm
Medium H 45 cm Ø 15/22 cm
Large, H 60 cm Ø 30/20 cm

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen