MENU Eave Modular Open zitelement

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
Geïnspireerd door de architectuur ontleent Eave Modular Sofa zijn naam aan "dakranden" - de onderste randen van het dak die overhangen.

Lees meer
€995,00
INCLUSIEF BTW

MENU Eave Modular Open zitelement

MENU EAVE MODULAR OPEN ZITELEMENT.

De Eave Modular bank is een elegante en zeer comfortabele modulaire bank ontworpen door Norm Architects for het Deense Menu. Het ontwerp is geïnspireerd op dakranden van gebouwen, vandaar de kenmerkende overhang van het rugkussen van de rugleuning over de zitting. Dit is een multifunctionele modulaire bank die zich aanpast aan een breed scala aan behoeften en interieur stijlen, met een rechtopstaande zithoek en sterke en comfortabele rugsteun.

De Eave Modular Sofa is verkrijgbaar in 2 zitdieptes (86 cm. én 96 cm.) en 3 zitmodules (hoek, midden en poef). Kortom de opstellingen zijn met deze 3 zitelementen eindeloos. Ook is er een kleinere poef van 75 cm. breedte / diepte in de Eave collectie.

Modules kunnen met elkaar worden gecombineerd om aan alle behoeften en maten te voldoen. Onder de zachte bekleding verbergt de Eave Modular Sofa een sterke structuur van hout bedekt met schuim: dit creëert de ideale combinatie van stevigheid en een weelderig comfort.

De onderstaande opties tonen de aanbevolen stofcombinaties. Andere bekleding opties zijn ook beschikbaar, informeer voor meer informatie.

Norm Architects is een in Kopenhagen gevestigde architectuur- en ontwerp studio die bekend staat om hun strakke, minimalistische uitstraling.

Menu is een Deens designbedrijf opgericht in 1976. In samenwerking met enkele van de meest getalenteerde ontwerpers ter wereld, leveren ze design van hoge kwaliteit met een heldere Scandinavische look die "zacht minimalisme" wordt genoemd. Menu is gepassioneerd door design, nieuwe materialen en slimme, functionele details - innovaties die een echt verschil maken.


Afmetingen:

Hoogte: 70,5 cm x Breedte: 75 cm x Diepte: 86 cm

Zithoogte: 40,5 cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);