DESIGN HOUSE STOCKHOLM TORSO BARKRUK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De leuning van het geweven leer is geïnspireerd op de traditionele jagersstoel en de Zweedse ambachtelijke tradities, kortom een unieke barkruk voor thuis of gebruik in een publieke setting.

Lees meer
€470,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM TORSO BARKRUK

TORSO BARKRUK.

De Design House Stockholm Torso barkruk van Lisa Hilland is een opvallende verschijning, een stevig frame die net als een blote torso kan worden aangekleed. De leuning van geweven leer is geïnspireerd op de traditionele jagersstoel en de Zweedse ambachtelijke tradities. De slanke en luchtige barkruk is op zich heel bescheiden en ingetogen, maar in detail opvallend aanwezig met hun fashionable geweven lederen details. 


Afmetingen: (b) 53.00 x (d) 52.00 x (h) 97.50 cm. - Zithoogte 65 cm.

Materialen:
Powder coated stalen frame, zitting: voorgevormde essenhouten zitting of eiken fineer zitting, lederen rugleuning.

Over de ontwerpster:

Lisa Hilland is een bekroonde meubelontwerper. Als meubelontwerper heeft ze altijd al een meubelstuk willen creëren dat haar twee interesses kon combineren: mode en design. Dit is de Torso-collectie geworden.
 
Na haar afstuderen aan Central St Martin's College of Art werkte ze tien jaar in Londen voordat ze in 2005 haar eigen studio opzette in Zweden. Haar creaties combineren een hedendaags ontwerp met een poëtische wending, waarbij ze moderne hightech productietechnieken combineert met ambachtelijk vakmanschap.

♠ artikel is aanwezig in onze showroom.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen