DESIGN HOUSE STOCKHOLM STEP LADDER MINI EIKEN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De Step ladder mini van Karl Malmvall is een moderne eiken ladder om iets van de hoogste plank te pakken en ook heel decoratief, zeker wanneer je deze inklapt en ophangt aan de meegeleverde haak.

Lees meer
€495,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM STEP LADDER MINI EIKEN

STEP LADDER MINI EIKEN.

Ontwerp van Karl Malmvall. 

Karl Malmvall zet het succes van zijn opvouwbare trap (step ladder) door met een opvouwbare mini ladder die ook kan worden gebruikt als opstapje.

Net als zijn grotere neef, wordt de Step Mini ladder geleverd met een speciaal bijgeleverde haak voor wandmontage, zodat deze altijd binnen handbereik is, en natuurlijk staat het geheel ook heel decoratief.

Over de ontwerper:

Het was zeker geen toeval dat Karl Malmvall meubelontwerper werd. Hij groeide min of meer op in de meubelfabriek van Karl Andersson & Sons in Huskvarna, een bedrijf opgericht door zijn grootvader en waarvoor zijn eigen vader meubels ontwierp. Na zijn studie aan de Carl Malmsten-school in Stockholm en het Aarhus architectonisch college in Denemarken, werd Karl ontdekt door Gillis Lundgren, een van de nauwste medewerkers van Ivar Kamprad. Dit resulteerde in twee decennia werken bij IKEA, aanvankelijk op het ontwerpbureau van de meubelgigant in Zwitserland en daarna in Jakarta, Indonesië.

De jaren die hij bij IKEA doorbracht, wekte interesse in de praktische details van het ontwerp waar maar weinig ontwerpers veel aandacht aan besteden: het creëren van een product dat niet alleen goed werkt, maar ook goed is aangepast aan productie en distributie.

In de loop der jaren heeft Karl een opmerkelijke verzameling van dergelijke items verworven en het was het prototype van een klapstoel die hij presenteerde toen hij de oprichter en directeur Anders Färdig van Design House Stockholm ontmoette.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen