DESIGN HOUSE STOCKHOLM LASSO WANDSPIEGEL RECHTHOEK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Axel Bjurström voor Design House Stockholm, geen frame, alleen de spiegel zelf, samengesteld om een eenduidig en aantrekkelijk geheel te vormen.

Lees meer
€265,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM LASSO WANDSPIEGEL RECHTHOEK

Lasso Wandspiegel Rechthoek.

Deze stijlvolle spiegel is ontworpen door Axel Bjurström voor Design House Stockholm. Hij heeft ervoor gekozen om alleen de essentiële onderdelen te behouden die een wandspiegel nodig heeft, en het resultaat was een uniform en functioneel ontwerp zonder frame. Het decoratieve touw dat de spiegel omgeeft is gemaakt van nylon, wat de spiegel net dat beetje extra geeft.

'Wat heb je nog meer nodig dan een touw, een knop en een reflecterend oppervlak om een ​​spiegel aan de muur te hangen?' vroeg ​​Axel zich af. "Draai de lasso gewoon een beetje rond het midden van het glas vast, rijg hem door de inzetstukken aan de achterkant en bevestig hem aan de muur met de knop, en je hebt een voelbaar contrast tussen zachtheid van textiel en perfect metallic glanzend glas."

Axel merkt op dat spiegels vaak als bijzaak worden opgehangen, met alleen een draad aan de achterkant. In de Lasso-spiegel is die bevestiging het leidend ontwerp-concept. Het touw lijkt als een lasso te worden gegooid, vervolgens strakgetrokken en - ondanks zijn zachtheid - in het glas gedrukt.

Drie afstandhouders aan de achterkant houden de spiegel vlak tegen de muur en een ingenieus opzetstuk zorgt ervoor dat hij aan de knop blijft zitten. "Het gaat allemaal om de materialen: houtnerf, zacht textiel en hard glas. Ik wilde alle tegenstellingen onthullen en ze in een eenvoudige, perfecte relatie brengen met een organische uitdrukking. ”

Het dikke geweven textielkoord dat het glas vasthoudt, kan ook gebruik worden om een briefje, kaart ed tussen te zetten.Kies een rondvormige of rechthoekige lasso spiegel; de ophang knob is in massief eiken.

Afmetingen: L x W x H 95 x 35 x 24 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen