DESIGN HOUSE STOCKHOLM GREENHOUSE BY ATELIER 2+

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Greenhouse van design house stockholm een mini tuin in huis!

Lees meer
€945,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM GREENHOUSE BY ATELIER 2+

Greenhouse Plantenkas Naturel.


Deze prachtige kas is door de grote in staat om een tuin in het klein te creëren in uw huis.

Gemaakt van massief essenhout , met veiligheids glas, en een bodem van staal.

The Greenhouse is een designobject met ambities, een sculptuur die van uw kamer een natuurplek maakt. Groene planten zijn vaak een verwaarloosd gebied dat om innovatieve ontwerpoplossingen vraagt; precies wat Greenhouse biedt.

Designduo Atelier 2+ heeft een kas gemaakt die klein genoeg is voor gebruik binnenshuis, maar groot genoeg om een ​​miniatuurtuin te creëren.Atelier 2+ plaatst groen op een voetstuk en beschermt het met glas als het delicate en mooie item dat het verdient te zijn - zelfs op openbare plaatsen.

Worapong Manupipatpong en Ada Chirakranont zijn Atelier 2+, een in Bangkok gevestigde ontwerpstudio. Het duo studeerde aan KMITL in Bangkok en bij Konstfack in Stockholm en hun ontwerpen laten zien dat Scandinavian Design een concept is dat niet wordt beperkt door nationaliteit. In hun werk proberen ze de grenzen tussen architectuur en meubels, kunst en design te vervagen.

Worapong Manupipatpong en Ada Chirakranont creëerden oorspronkelijk Greenhouse voor de jaarlijkse ontwerp prijs voor van het tijdschrift Wallpaper. The Greenhouse was hun manier om het concept van 'handgemaakt' te interpreteren als een term die niet alleen betrekking heeft op de vervaardiging van het artikel, maar ook op de manier waarop het wordt gekoesterd. Dat wil zeggen de zorg die we planten geven.

"Kas is een product van ons verblijf in Zweden", legt Worapong Manupipatpong uit. "Toen we in Zweden woonden, voelden we de behoefte om dichter bij de natuur te komen en ruimte te maken in onze woning voor de natuur om ons heen.


Van het Zweedse Design Stockholm House. 

Afm: bovenkant 95x40x60cm, 12kg.
Afm:voet 85x40x75, 4kg. 


♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

plantenkas van:

Designer by atelier 2+

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);