DESIGN HOUSE STOCKHOLM Botanic Plant Box

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Gebruik deze design plantenbak staand op een luchtige essenhouten podium als een groen middelpunt in de kamer of in keuken voor uw kruiden.

Lees meer
€75,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM Botanic Plant Box

Design House Stockholm - Botanic plant box. 

Als voortzetting van hun Greenery - serie voor Design House Stockholm is er nu de 'stand box' uitgebracht. Gebruik de stand voor een ​​groene oase in uw woonkamer of keuken, vul het met kruiden voor de keuken of probeer zaailingen. Planten en bloemen doen het ook prachtig op een luchtige voet in de ruimte van blank hout.

Het Thaise ontwerpersduo Ada Chirakranont en Worapong Manupipatpong van Atelier 2+, die de inmiddels beroemde kassen Greenhouse en Greenhouse Mini creëerden, hebben nu hun nieuwste toevoeging ontworpen voor kleine groene ruimtes, thuiskweek en groene oases.

De botanic box verzamelt alle planten in een kamer en creëert een nieuwe esthetiek, en het betekent ook dat je maar op één plaats water hoeft te geven.

Aziatische en Scandinavische esthetiek vormen samen een minimalistisch en nuttig dienblad dat het hele jaar door kan worden gebruikt met seizoensgebonden bloemen en planten. De houten standaard waarop het metalen blad rust, laat de lucht circuleren en voorkomt condensvorming.

Massief essenhout, gepoedercoat metaal
Kleur:Zwart, natuurlijk essenhout
Afmetingen zijn: L18 cm B20 cm H25 cm
Onderhoudsinstructies:
Materiaal: essen houten voet, powder coated metaal. Schoonmaken met een vochtige doek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);