DESIGN HOUSE STOCKHOLM BLOCK TAFELLAMP 25 JAAR NU MET -25% KORTING T/M 31 DECEMBER.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De iconische blikvanger Block Lamp van Harri Koskinen voor het moderne design label Design House Stockholm, al 25 jaar een tijdloos ontwerp!

Lees meer

€189,00 €141,75

INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM BLOCK TAFELLAMP 25 JAAR NU MET -25% KORTING T/M 31 DECEMBER.

DESIGN HOUSE STOCKHOLM BLOCK TAFELLAMP.

Ontwerp van Harri Koskinen.


Harri Koskinen's bevroren lichtbron Block Lamp is een moderne design klassieke. De Block Lamp werd gelanceerd in 1997, en heeft sindsdien heel veel design prijzen gewonnen en ook werd de unieke lamp opgenomen in de permanente collectie van het MoMa museum in New York. De design klassieker van Design House Stockholm.

De block lamp helder, de tafellamp is volledig met de hand gemaakt (mond geblazen) , wat natuurlijk elke lamp een uniek stuk maakt. Een decoratieve tafellamp voor in het vensterbank, op een dressoir of piano. Wellicht ook ideaal als een bedlampje in uw slaapkamer en ook is de Block Lamp een ideaal Bruiloft cadeau.

Een bruiloft cadeau was destijds ook de aanleiding voor de designer om om met een prachtig ontwerp te komen voor een vrienden bruidspaar: Harri Koskinen wilde iets inpakken in zijn favoriete materiaal, glas en dat werd een lichtbron verpakt in mond geblazen glas.


Afmetingen tafellamp: L 10,2 x B 15,9 x H 8,9 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen