DESIGN HOUSE STOCKHOLM ATELIER WAND KAPSTOK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De decoratieve wand kapstok van Alexander Lervik is een compacte muur garderobe rek met lekker veel plek en haken om je meest favoriete kledingstukken te tonen in plaats van te verbergen.

Lees meer
€119,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM ATELIER WAND KAPSTOK

DESIGN HOUSE STOCKHOLM ATELIER WAND KAPSTOK.

De kapstop voor de muur van Alexander Lervik is een grafisch ontwerp om kleding te tonen in plaats van te verbergen.

“Ik wilde veel kleding ophangen in een kleine ruimte en dan meteen een specifiek jasje of overhemd kunnen vinden. Ik wilde ook de kledingstukken laten zien, om ze een architecturale omhulling te geven met een duidelijke en directe grafische identiteit. ” Alexander geeft graag toe dat zijn ontwerpen een eigen leven leiden - de garderobe heeft zijn weg gevonden naar de modewinkels waar het een paar zeldzame items omlijst, en de huizen van modeverslaafden om te pronken met hun nieuwste vondsten.

De Atelier-collectie brengt ook een typologische vraag met zich mee: waarom zou je kleren in een kledingkast verstoppen als je ze zou kunnen gebruiken als een nieuw kunst uitdrukking om elke ruimte opnieuw vorm te geven? Behalve thuis, gebruik deze Atelier-collectie op kantoor, lobby of restaurant om elegante ruimtes toe te voegen voor sjaals, jassen en jassen met hoeden erop.

De Atelier Wand Kapstok van Design House Stockholm heeft een lengte van 60 centimeter, een breedte van 23,5 centimeter en een diepte van 6 centimeter. De kapstok is gemaakt van 2 millimeter dik ijzer dat afgewerkt is met een zwarte poedercoat die kras bestendig is.

Afmetingen: (b) 60 x (d) 23.5 x (h) 6 cm.
Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Staal, powder coating mat zwart (met kras vrije coating).
Garantie: 1 jaar

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);