DESIGN HOUSE STOCKHOLM ATELIER KLEDINGREK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De decoratieve vrijstaande kapstok van Alexander Lervik is een compacte "walk in closet" garderobe rek met lekker veel plek en haken om je meest favoriete kledingstukken te tonen in plaats van te verbergen.

Lees meer
€550,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM ATELIER KLEDINGREK

DESIGN HOUSE STOCKHOLM ATELIER KLEDINGREK.

De garderobe stand van Alexander Lervik is een grafisch kleding kast om kleding te tonen in plaats van te verbergen. Een open kleerkast voor gebruik als onafhankelijk meubelelement in elke ruimte, met als bijkomend voordeel dat kleding wordt gelucht om een ​​nieuwe wascyclus te voorkomen.

“Ik wilde veel kleding ophangen in een kleine ruimte en dan meteen een specifiek jasje of overhemd kunnen vinden. Ik wilde ook de kledingstukken laten zien, om ze een architecturale omhulling te geven met een duidelijke en directe grafische identiteit. ” Alexander geeft graag toe dat zijn ontwerpen een eigen leven leiden - de garderobe heeft zijn weg gevonden naar de modewinkels waar het een paar zeldzame items omlijst, en de huizen van modeverslaafden om te pronken met hun nieuwste vondsten.

De Atelier-collectie brengt ook een typologische vraag met zich mee: waarom zou je kleren in een kledingkast verstoppen als je ze zou kunnen gebruiken als een nieuw kunst uitdrukking om elke ruimte opnieuw vorm te geven? Behalve thuis, gebruik deze Atelier-collectie op kantoor, lobby of restaurant om elegante ruimtes toe te voegen voor sjaals, jassen en jassen met hoeden erop.

Trek je hardloopschoenen of -laarzen uit en laat ze op de zachte kokosmat liggen. De Wall-versie past perfect in elke gang, met het extra voordeel van de shelve voor telefoons, sleutels of zelfs kunstwerken.

Deze kapstok is voorzien van een mat die gemaakt is van kokosnoot-haren. De Atelier kapstok van Design House Stockholm is ook verkrijgbaar als een wand versie (Atelier wandrek). 

Afmetingen: (b) 55 x (d) 55 x (h) 170 cm. / 21,5 kg. 
Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Staal, powder coating mat zwart (met kras vrije coating).
Garantie: 1 jaar

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);