TOM DIXON CUT TALL PENDANT

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De schaduwen die ontstaan door het licht van de lamp geven speciale reflecties en zijn, net als de vorm, ook vergelijkbaar met die van een diamant.

Lees meer
€774,00
INCLUSIEF BTW

TOM DIXON CUT TALL PENDANT

CUT TALL.

De naam van de Tom Dixon Cut lamp verwijst naar een diamant door de vorm en uitstraling. Wanneer de lamp uitstaat, is het een mooie "clean cut" lamp die tot zijn recht komt in iedere ruimte. Zet u deze lamp aan, dan gebeurd er iets fantastisch, de lamp spiegelt niet meer maar lijkt transparant en weerspiegelend de binnenkant als een diamant. Hierdoor ontstaat er een hele andere dimensie in de ruimte. De schaduwen die ontstaan door het licht van de lamp geven speciale reflecties en zijn, net als de vorm, ook vergelijkbaar met die van een diamant.

De lamp is gemaakt van een polycarbonaat en is daardoor veel sterker dan glas. De lamp is verkrijgbaar in de uitvoeringen; Chrome, Smoke en Goud. Smoke is een hoogglanzende diepblauwe kleur en Chrome is zilverkleurig met hetzelfde glanzende effect. De verschillende uitvoeringen lenen zich uitstekend om met elkaar gecombineerd te worden.

Afmetingen: Ø 50 x h. 55 cm.

Plafon-kap is in kleur van de lamp, kabellengte 250cm, fitting E27.

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen