HAY CPH DEUX 210 TAFEL 200 x 75, BASIS BEUKEN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De Copenhague serie is een ontwerp dat simpel is maar ook stijlvol. Omdat het huiselijke element ook erg belangrijk was, kozen Ronan en Erwan Bouroullec ervoor om alle meubels van beuken of eikenhout te maken.

Lees meer
€939,00
INCLUSIEF BTW

HAY CPH DEUX 210 TAFEL 200 x 75, BASIS BEUKEN

HAY CPH DEUX 210 EETTAFEL 200 x 75, BASIS BEUKEN.

De HAY CPH 210 eettafel is ontworpen door de gebroeders Ronan & Erwan Bouroullec. Deze serie is in commissie ontworpen de Københavns Universiteit van Kopenhagen, Het was uiteraard erg belangrijk dat de meubels een ode zouden zijn aan de rijke Deense designtraditie, maar de universiteit wilde vooral dat het nieuwe interieur een echt thuisgevoel zou opleveren. Met een huiselijk interieur hoopte de universiteit namelijk het aantal studenten dat vroegtijdig met hun studie stopt te verminderen.Vandaar dat de hele serie is uitgevoerd in beuken of eikenhout.

De rechthoekige eettafel heeft een beuken of eikenhouten onderstel. De tafel is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen.Het bovenblad is een laminaat.

De afmetingen zijn: 200 x 75 x 73 cm.

Tevens is de tafel verkrijgbaar in diverse andere afmetingen, materiaaluitvoeringen en afwerkingen. Welke uitvoering u ook kiest, de CPH Deux 210 HAY eetkamertafel misstaat nooit en is makkelijk in diverse interieurs te plaatsen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen